2012. gada 29. aprīlis

DK 2.-3.posms (Mājiņa-koferis)

           Sveikas pavasarī, radošās kopprojekta dalībnieces :))))
               Mīļš paldies, ka atrodat laiku kopprojektam un darāt kopā, reku Sandrai mājiņa jau gatava (un tā ir mīksta ar zemeņdārzu)! Elīnai vien palika uzburt iemītniekus un mēbeles, sarkanpuķainais koferītis gatavs ;)
           Pie smalkiem sīkumiem vēl strādā, bet mājiņa ir teju gatava arī Ceitai, kas ir iespējusi satamborēt vāģu māju un Inesei, kurai mājiņa ir ziedaina un cakaina kā viss, kas top pie Ineses ;)
          Varbūt es kādu neesmu piefiksējusi, ļoti atvainojos, pabļaujiet te, ja neesmu pakomentējusi kādu Jūsu atskaitīti, es labošos ;)
           Es arī drīz pabeigšu dekordarbus, pareizāk attīstošos elementus, tie man vēl jāsaštopē kokam ar pogām un knopēm, bet pārējās sienas ir pabeigtas :)
             Mums visām noteikti ir ko ierādīt un darīt, bet lai nošūt mājiņas līdz finišam un tā tiešām, lai kopā, pagarinām šo 2.posmu vēl uz nedēļu, t.i., meitenes, kas vēl nav pabeigušas visu detaļu sašūšanu kopā, dara to oficiāli vēl līdz 5.maijam (ieskaitot). Atskaitīšu linkus iemetam te komentāros :)
             Ja zināt, ka neiespējat atskaitīties, varbūt sanāk kādas pāris rindiņas te ierakstīt komentāros, es labprāt ar Jums šādi sazinātos, citādi es Jūs pazaudēju ;) Es domāju par Jums un jūtu līdzi procesam :)

             Bet, nosaukumā ir iekšā arī 3.posms - mājiņas noformēšana, tas ir savijies ar 2.posmu, tā ka nav ko viņu šķirt :D Lai jau dzīvojas kopā :) 
             Pabeidzam noformēt mājiņas līdz minētajam 5.maijam, lai vēlāk (4.posmā) topošajiem iemītniekiem (ja tādus plānojat) dzīvojamā platība būtu lietojamības gatavībā :) Tur pat arī uzbursim mēbeles (ja plānojat) :)

           Pie noformēšanas nekādas norādes nedodu :) Ja kas jautājams, jautājiet, varu iedod kādas bildītes, kas saraktas neta dzīlēs :)
            Daudz mājiņas (atkārtošos) ir te, dažādi noformētas, dažas pirms sašūšanas, dažas pēc sašūšanas kopā :)
            Es pati uzskatu, ka te var izmantot visu mājās atrodamo un neiedomājamo, kaut vai kokteiļa salmiņus kā notektrubas... ;) Ja es nebūtu slinka, piešūtu klāt skursteni, ko mans bērns ierādīja, ka tam tā kā būtu jābūt... bet tā kā meita  ir aizņemta ar knibināmām lietām, tad piemirsa par dūmu trubu, par ko man prieks :) hi-hi

            Lai Jums veicas sašūšanas un noformēšanas darbiņos! Uz drīzu sarakstīšanos/samājošanos ;)

8 komentāri:

  1. Es arī pievienojos kopprojektam! http://2sisters-rainbow.blogspot.com/2012/04/dk-vagu-majina-koferis-1-2posms.html

    AtbildētDzēst
  2. Es neesmu pazudusi - esmu procesā :) Lēnām kā gliemezis, bet tomēr kustos uz priekšu. Ceru, ka līdz 5. maijam varēšu atrādīt paveikto, ja māja turēsies kopā 8)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oki- doki, lai viss izdodas! Un lai turas kopā ;)

      Dzēst
  3. Atskaitos-iepirkts starpsienu materiāls īstā būvmateriālu veicī-Krauta:D Izgriezts. Sienu materiāli uz jautājumzīmes-tieši kurus izvēlēties. Bet...šitais projekts tiks dabeigts...Tik nezinu-kad:( Nav arī īsti iedvesmas, lai gan griba ir milzīga! Līdz ar to gaidu īsto puiku mājas Mūzu:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. he-he, īsta būvēšana priekšā, ja jau materiāls tiek gādāts būvmateriālos :D
      Un Mūza, tā gan vajadzīga ;) Lai nāk ;) Veiksmītes :)

      Dzēst
  4. Piešuvu es arī savai mājai aizpogājamās pogas, bet manējie īpašu interesi par tām neizrāda, tagad štukoju, vai maz to rokturi tamborēt klāt. Esmu sapinusi daudzās satamborētās pīnītes roktura garumā, izdomāju, kā vieglāk pietamborēt pie gatavās mājas, bet pašreiz nav vajadzības pēc roktura. Ja nepietamborēšu tagad, tad vēlāk vairs negribēsies. Lūk, tāds jautājums. Māja ir atradusi savu vietu istabā uz grīdas(paklāja), tiek piekrauta pilna ar mašīnītēm, visas spēles notiek mājas iekštelpā un ap to ārpusē, jo blakus ir pirktā divstāvu garāža, bet no lego klucīšiem tiek sabūvētas mazās garāžas, tipa katrai mašīnītei sava, beigās jau sanāk kā maza pilsētiņa. Un tad vakarā nāk mamma, kura liek visus klučus savākt un mašīnītes arī, bet citu dienu atkal sākas viss no jauna.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tik iepriecinoši, ka māja iedzīvojusies un kļuvusi par rotaļdzīves un istabas pilnvērtīgu sastāvdaļu!
      Praktiski pogas un rokturi vajadzīgi iziešanai ar šo mājiņu-koferīti ārpus pašu mājām (pie dakteriem uzgaidāmās telpās vai mašīnā līdzi, kavējot laiku ilgbraucienos...), savādāk jau tā funkcija atkrīt... bērni vēl brīnīsies, kas tās par liekām detaļām :D

      Dzēst
  5. Cik skaistas jums tās mājiņas!!!! Manējā atskaite še http://priekspardzivi.blogspot.com/2012/05/majina-koferis-2-posms.html
    Drusku šķība gan sanākusi, jo šūšanā man rūpības un precizitātes pietrūkst :D, bet man tas ir varoņdarbs. Galvenais, ka saimniecei patīk.

    AtbildētDzēst